Wat is er nou mooier dan met je trouwe viervoeter de natuur in gaan.

Hoe het begon.

Toen ik 5 jaar was kregen we onze 1e hond, een witte poedel. Die is altijd mee geweest als we op vakantie gingen. Toen ik een jaar of 20 was gingen we vliegen dus moest de hond thuis blijven. Ik weet nog hoe moeilijk het was om een goede oppas te vinden die voldeed aan onze eisen.

Zo was hij het gewend om op bed te slapen, en voor het slapen gaan kreeg hij een kaakje. Veel mensen denken dan ach dan krijgt hij toch 2 weken geen kaakje voor het slapen gaan. Nee zo makkelijk dachten wij niet, hij moest dat kaakje krijgen dan pas konden wij met een gerust gevoel op vakantie gaan.

Een paar jaar later kregen wij een spaniel en die was als pup mishandeld. Waar laat je zo,n hond als je weg wil gaan? Uiteindelijk ging ze naar een pension, maar toch was het niet helemaal wat we wilden voor de honden. Steeds maar weer dachten we zou het wel goed gaan, want ze is soms erg angstig.

Daar na zijn er nog meer honden geweest, maar als mijn ouders op reis gingen dan bleef ik thuis. Dat gaf hun een goed gevoel, en zo is de opvang Welkom thuis ontstaan. Ook mede omdat ik veel verhalen hoorde van mensen die erg overeen kwamen met onze eigen ervaringen. Nog steeds is het moeilijk om een opvang te vinden die aan jou eisen voldoet. En dan zijn er maar 2 eisen, gewoon meedraaien in het gezin om zo je baas een fijne vakantie te bezorgen.