Honden opvang Welkom thuis

Er komen steeds meer honden in Nederland, ook veel honden uit het buitenland. Die honden kunnen zich in een dierenpension moeilijk aan passen. Daarom wordt er vaak gedacht aan een huiselijke opvang. Alle rassen behalve pitbulls zijn welkom in de opvang, ik heb zelf een klein hondje en die reageert erg fel op dit ras. Ik heb zelf een poes dus de hond moet wel gewend zijn aan katten.

Ik hoor regelmatig dat het moeilijk is om een goede opvang te vinden die aan de eisen van de eigenaar voldoet. Zo laat ik een opvang hond nooit los buiten lopen, behalve als we in de hondenspeeltuin zijn. Ik vind het belangrijk dat een hond zich thuis voelt, en daarom doe ik mijn best om aan zijn of haar behoeftes te voldoen.

Ik heb Biofood hondenbrokken, voor kleine en grote honden. Als u zelf uw voer wilt mee nemen dan is dat geen probleem.

Is uw hond gewend om op bed te slapen dan is ook dat geen probleem. Wanneer de baas op vakantie gaat vind ik dat uw hond ook een fijne tijd mag hebben. Als u hond voor het eerst in de opvang komt, dan maak ik met u een afspraak voor een kennismaking bij mij aan huis. U vult dan een formulier in met o.a de naam van uw dierenarts, gewoontes van de hond, en 2 telefoonnummers in geval van nood. Wanneer u vragen heeft of uw hond wil plaatsen in de opvang vul dan het contact formulier in. De prijzen staan op de pagina prijslijst.