Het testen van bloesems

Bloesems werken positief in op het gedrag, ze buigen negatief gedrag om naar positief gedrag. Bloesems zijn veilig te gebruiken in combinatie met reguliere medicijnen. Bloesems zijn geschikt voor alle dieren. Wanneer is het nuttig om met bloesem therapie te starten?

Wanneer een hond de hele dag achter zijn baas aan loopt, veel honden uit het buitenland zijn daar goed in. Het betekend dat ze last hebben van verlatingsangst. Ook een hond van een broodfokker ontwikkeld vaak na een paar maanden verlatingsangst. Maar ook agressie, angst, en onzekerheid zijn goed op te lossen met bloesems.

Bij dieren werken de bloesems direct na de eerste inname. Met een flesje bloesems doet u ongeveer 4 weken, over het algemeen is 1 flesje voldoende om de problemen optimaal aan te pakken. Wanneer u twijfeld of uw huisdier nog een flesje zou moeten gebruiken, dan stuurt u mij een mail en dan ga ik opnieuw testen om te zien hoe het nu gaat.

Wanneer u interesse heeft in een bloesem flesje dan besteld u een flesje in de webshop. U krijgt dan spoedig een mail van mij terug met daar in de verdere informatie. De kosten zijn inclusief verzendkosten 40 euro.